Software-ondersteuning
Wij bieden ondersteuning bij installatie, instellingen en updates

WERMA product-support

In ons ondersteuningsgedeelte vindt u installatiebestanden, updates en handleidingen voor onze StockSAVER en WIN systemen. Onze opleiding-video's bieden ook nuttige en ondersteunende informatie over het installeren en in gebruik nemen van WIN software en andere instellingsmodules.

WERMA WIN-Software

WIN-Software

• Installatie bestanden
  • Handleiding
  • Updates
  • Gedetailleerde informatie
ga naar WIN-Software

WERMA eSIGN Software

eSIGN-Software

• Installatie bestanden
  • Handleiding
  • Gedetailleerde informatie
ga naar eSIGN-Software

AndonWIRELESS

AndonWIRELESS

• Installatie bestanden
  • Gedetailleerde informatie
ga naar AndonWIRELESS-Software

WERMA Technical Support

Technical Support

Heeft u ondersteuning nodig?
Neem contact met ons op!

E-mail: support@werma.com
Phone: +49(0) 7424 9557-222

contact now

Kies een video-onderwerp en gebruik de handige hulpmiddelen.

WIN Installatie

Installatie op de eerste PC
In deze video wordt de standaard installatie van WIN 3 beschreven.

Andere PC met aanwezige WIN-databank verbinden
In deze video wordt getoond hoe de meervoudige toegang wordt ingesteld, zodat meerdere PC's toegang hebben tot de WIN-data.

Ingebruikneming

Eerste stappen
In deze video worden de eerste stappen na de installatie beschreven.

Toevoegen van een nieuwe WIN-slave
In deze video worden de eerste stappen na de installatie beschreven.

SQL-databank

Installatie van Microsoft SQL Management Studio
In deze video wordt beschreven hoe Microsoft SQL Management Studio wordt geïnstalleerd, dit geeft u toegang tot de WIN-databank.

Aanmaken van een nieuwe databank met Microsoft SQL Management Studio
In deze video wordt beschreven hoe men met behulp van Microsoft SQL Management Studio een nieuwe databank, een login en een user aanmaakt. Vervolgens wordt getoond hoe een WIN IT-expertinstallatie wordt uitgevoerd.

Aanmaken van een back-up van de databank met Microsoft SQL Management Studio
Deze video beschrijft hoe men met Microsoft SQL Management Studio een back-up van een databank aanmaakt. De back-up van deze databank kan ook worden gebruikt voor een „verhuizing“ van de databank naar een andere computer.

Importeren van een back-up met Microsoft SQL Management Studio
Hier wordt beschreven hoe men met SQL Management Studio een voordien aangemaakte back-up van een databank importeert. Het overnemen van een back-up kan ook worden gebruikt bij de „verhuizing“ van een databank naar een andere PC.

Ordermodule

Aanmaken van een nieuwe order
In deze video wordt getoond hoe men een order manueel registreert.

Order starten via eerste stuk
In deze video wordt beschreven hoe de instelling voor het starten van een order via het eerste stuk wordt uitgevoerd.

Order starten met orderontvangst
In deze video wordt beschreven hoe de instelling voor het starten van een order via het activeren van een fase wordt uitgevoerd.

Aanmaken van een auto-order
In deze video wordt getoond hoe een auto-order wordt aangemaakt. Dit kan worden gebruikt wanneer orders in een bepaald ritme moeten worden gestart.

Andere instellingen

Commentaren aanmaken
In deze video wordt beschreven hoe in de looptijdmodule commentaren kunnen worden aangemaakt. Deze functie kan worden gebruikt voor de registratie van storingsoorzaken.

Toestand doorsturen naar een externe toepassing
In deze video wordt getoond hoe een statuswijziging kan worden doorgestuurd naar een externe toepassing.

Orderlijst importeren
In deze video wordt getoond hoe een orderlijst in WIN wordt geïmporteerd.

Aanpassen van het ini-bestand
In deze video wordt getoond hoe het schrijfinterval van de tellerstanden in de databank wordt gewijzigd en hoe de verkeerslichten van het orderoverzicht worden aangepast.

Software-Update

Importeren van de apparatenlijst van WIN2 in WIN3
In deze video wordt beschreven hoe de apparaatinstellingen van WIN 2 kunnen worden overgenomen in WIN 3.