News about WERMA

14 Jun 2018

WERMA publiceert een handboek over "Signal Technology in Industry"

Een uitgebreide handleiding en naslagwerk met veel waardevolle technische informatie en "know how" – nu beschikbaar in het Engels

WERMA heeft een gids "Signal Technology in Industry" gepubliceerd als onderdeel van de reeks ‘Dictionary of Technology’. Deze uitgebreide gids is nu beschikbaar in het Engels en geeft de technisch geïnteresseerde of zelfs informele lezer een compleet overzicht en basiskennis van het onderwerp. Het naslagwerk staat vol met technische informatie en uitleg, evenals vele praktische voorbeelden. Het boek is niet alleen gericht op de industriële gebruiker in productie en handel, maar ook op studenten en leerlingen.

WERMA publiceert een handboek over
Compact naslagwerk met 70 pagina's - Signal Technology in Industry

Inhoud: optimaliseer processen door het gebruik van signaaltechnologie

Na een algemene introductie van het onderwerp krijgt de lezer een gedetailleerd overzicht van de technische details en functies van industriële signalisatie. Er volgt een gedetailleerde uitleg van de verschillende soorten signalen en hun betekenis, samen met het verschil tussen optische en akoestische signalisatie. Het hoofdstuk "Applications” (Toepassingen, red.) bevat voorbeelden van het gebruik van signaalapparatuur in veel industriële toepassingen, zoals bijvoorbeeld; machines en apparatuur, bedieningspanelen, productielijnen in de automobiel-, algemene en logistieke sector, toepassingen voor verpakken en verzenden en gebouwautomatisering, om er maar een paar te noemen.

Daarnaast krijgt de lezer een uitgebreid inzicht in de wereld van digitalisering via de innovatieve draadloos netwerksystemen van WERMA. Ten slotte zullen enkele voorbeelden van "best practice" -toepassingen de enorme voordelen van signaaltechnologie aantonen.


Oplossingen van WERMA, niet alleen voor de algemene industrie
Publicatie van het naslagwerk onderstreept de reputatie van WERMA, een wereldwijd familiebedrijf dat in 1950 werd opgericht, niet alleen als een van de marktleiders in signaalproducten, maar ook als technologieleider en trendsetter. Waar eens het bedrijf een nieuwe industriestandaard zette met de introductie van modulaire signaaltorens, produceert WERMA een breed scala aan optische en akoestische producten en innovatieve systemen voor procesoptimalisatie in de industrie en logistiek. WERMA heeft altijd enorm veel belang gehecht aan het concept van "intelligente systemen die simpelweg werken".

Dictionary of Technology - verstrekken van kennis en informatie uit eerste hand
Al meer dan 25 jaar geniet de reeks "Dictionary of Technology" een zeer gerespecteerde reputatie binnen de Duitstalige wereld, ondersteund door talloze versies in vreemde talen. De praktische naslagwerken met hun opvallende vierkleurenhoezen zijn ontworpen om een duidelijke en aantrekkelijke presentatie te geven in 72 pagina's over een duidelijk omschreven onderwerp uit de wereld van technologie, wetenschap of economie.

Onderwerpstitels, in de meer dan 360 delen van de serie, worden samengesteld in exclusieve samenwerking met een toonaangevend bedrijf binnen de betreffende bedrijfstak en er worden over het algemeen zo'n 15 nieuwe onderwerpen elk jaar geïntroduceerd.

Reageer snel en ontvang een gratis exemplaar
Wij nodigen u uit om deel te nemen en te registreren op www.werma.com/book
De eerste 100 krijgen een gratis kopie van 'Signal Technology in Industry'. 

Press contact

Udo Skarke
General Manager • WERMA USA

Tel. +1 (470) 361 / 0600
us-info@werma.com