News about WERMA

26 Apr 2018

WERMA versterkt zijn positie in Italië

WERMA Signaltechnik is een groeiende wereldwijde organisatie met meer dan 340 werknemers. Het familiebedrijf dat in 1950 werd opgericht, is technologisch leider op het gebied van industriële signaaltechnologie. Het bedrijf zette de industriestandaard met de uitvinding van de modulaire signaaltoren. Tegenwoordig levert WERMA optische en akoestische signaalapparatuur en innovatieve systemen voor procesoptimalisatie voor algemene industriële en logistieke toepassingen.

WERMA versterkt zijn positie in Italië
Nicola Savio, Managing Director of WERMA Italia S.r.l.

Nieuw dochterbedrijf
Begin maart verstevigde het Zuid-Duitse bedrijf uit Rietheim-Weilheim zijn positie op de Italiaanse markt met de oprichting van zijn eigen dochteronderneming WERMA Italia S.r.l. gevestigd in Piacenza, die alle verkoopactiviteiten op de Italiaanse markt zal uitvoeren. Nicola Savio is de manager van de nieuwste WERMA-dochteronderneming en kijkt uit naar de nieuwe uitdaging: "WERMA is een gevestigd merk in Italië en staat voor kwaliteit, innovatie en gebruiksvriendelijke producten. Ik ben vooral verheugd om te helpen het bewustzijn van het merk te vergroten en de fantastische producten aan onze klanten hier te presenteren." De gekwalificeerde elektrotechnische ingenieur heeft een lange en diverse ervaring in veel verschillende industriesectoren, waaronder de industrie voor machines, automotive, elektronica en automatisering.

SPS IPC Drives Parma - de 1ste tentoonstelling voor WERMA Italia S.r.l.
De oprichting van de nieuwste dochteronderneming zal WERMA in staat stellen zijn aanhoudende groei in de Italiaanse regio te consolideren. Matthias Marquardt, CEO van WERMA: "De Italiaanse markt heeft zich zeer positief ontwikkeld en is een van de belangrijkste markten voor gereedschapsmachines. Met de oprichting van onze eigen dochteronderneming leggen we een eerste vereiste voor voortdurende groei. De regio rond Milaan werd gekozen als de locatie voor het bedrijf vanwege de aanwezigheid van vele belangrijke bedrijven uit de machine- en automobielindustrie. Hij vervolgt: "Dankzij deze investering kunnen we verder bouwen op de betrouwbare en efficiënte verkoop- en technische adviesdiensten die we aanbieden aan zowel oude als nieuwe klanten."
Van 22 tot 24 mei 2018 zal WERMA Italia S.r.l. exposeren op de SPS IPC Drives-show in Parma. Nicola Savio zegt: "Ik ben heel blij dat ik zo snel na het opzetten van het bedrijf op zo'n belangrijke industriële beurs kan exposeren en ik kijk er echt naar uit om vele interessante bezoekers aan de stand te verwelkomen."

WERMA - wereldwijd en lokaal
Met dochterondernemingen in de belangrijkste Europese landen, China en de VS, evenals een uitgebreid netwerk van internationale distributeurs, zorgt WERMA voor een geoptimaliseerde lokale service. De globalisering van WERMA is het bewijs van hoe het bedrijf in staat is om een nog beter serviceniveau aan de klant te bieden op de traditionele WERMA-manier. Onze dochterondernemingen zijn daar waar onze klanten zijn en kunnen snel en competent reageren op de vragen en wensen van onze klanten.

Press contact

Udo Skarke
General Manager • WERMA USA

Tel. +1 (470) 361 / 0600
us-info@werma.com