News about WERMA

16 Apr 2018

Hannover Messe 2018 - WERMA maakt netwerken mogelijk

WERMA demonstreert zijn intelligente netwerksystemen

WERMA Signaltechnik, al jarenlang Europees marktleider voor het ontwerpen en produceren van signaaltechnologieproducten, is opnieuw hard aan het werk met nieuwe ideeën. Op de Hannover Messe van 2018 zal WERMA zijn nieuwste intelligente netwerksystemen tonen. Deze retrofit systemen zijn Industry 4.0-compatibele oplossingen die eenvoudig kunnen geïnstalleerd worden bij bedrijven van elk formaat. Gemakkelijk te installeren en eenvoudig te gebruiken intuïtieve systemen zijn beschikbaar in een handig kitformulier om de eenvoudigste weg naar digitalisering van processen te waarborgen in overeenstemming met Industry 4.0-concepten.

Hannover Messe 2018 - WERMA maakt netwerken mogelijk

WERMA biedt eenvoudige netwerkoplossingen
Tegenwoordig staan veel bedrijven voor de uitdaging om materiaalstromen, productieen logistieke processen te optimaliseren. Tot nu toe waren er betrekkelijk weinig compatibele en eenvoudige netwerkoplossingen beschikbaar die voldoen aan Industry 4.0, met name zulke oplossingen die eenvoudig én in bestaande constructies ook achteraf kunnen geïmplementeerd worden.
Hier heeft WERMA ideale oplossingen beschikbaar die niet alleen gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, maar in wezen ook "out of the box", "plug and play" -systemen zijn. Grote en kleine operaties kunnen van deze intelligente netwerksystemen profiteren.

WERMA-systemen in detail
Op de Hannover Messe van 2018 toont WERMA, naast het traditionele aanbod van optische en akoestische signaalapparaten, haar reeks systeemoplossingen die voldoen aan Industry 4.0. Dit omvat de innovatieve draadloze systemen voor procesoptimalisatie in productieen logistieke operaties die netwerkmachines, werkstations en FIFO-stellingsystemen zijn. Elk van de systemen is eenvoudig te installeren of achteraf aan te passen en ze kunnen bijdragen aan een aanzienlijke vermindering van de uitvaltijd en het automatisch aanvullen van materiaalvoorraad.

Alle oplossingen van WERMA zijn met succes toegepast in een breed scala van activiteiten, van bescheiden KMO's tot bekende internationale bedrijven. De systemen leveren een zeer korte terugverdientijd en zorgen ervoor dat duurzame procesverbeteringen worden doorgevoerd, waardoor op lange termijn tijd en geld wordt bespaard.

Op de beurs kan de bezoeker drie verschillende oplossingen bekijken, ervaren en testen:

  • StockSAVER: een nieuw kanban-systeem voor productie-logistiek.
  • SmartMONITOR: een slim systeem voor het verzamelen en monitoren van gegevens.
  • AndonSPEED: een uniek call-for-action-systeem voor optimalisatie van processen in handmatige werkstations en logistieke operaties.

State of the art technologie voor intelligente signaalapparaten
De signaalapparaten van vandaag leveren niet alleen duidelijke en nauwkeurige optische en hoorbare signalen om de werkomgeving te beschermen en het een veiliger plek te maken, maar ze kunnen ook op intelligente wijze met elkaar communiceren. Hiertoe zet WERMA alleen de nieuwste technologie in, zoals IO-link, AS-I USB of draadloze oplossingen. WERMA-signaalapparaten hebben de juiste interfaces om snelle, flexibele en ongecompliceerde gegevensoverdracht en communicatie mogelijk te maken.

Deze "plug and play" out-of-the-box draadloze oplossingen voor procesoptimalisatie zijn, samen met de hoogtepunten van Europa's toonaangevende fabrikant van optische en akoestische signalisatie, te vinden in hal 7 / stand A37 op de Hannover Messe in Hannover (Duitsland).

Uw contactpersoon
Karolien Drieghe, Marketing & Sales Assistant bij WERMA Benelux, is uw eerste aanspreekpunt voor alle communicatie en marketing activiteiten. Zij vervoegde het Benelux team in mei 2016.
karolien.drieghe@wermabenelux.com – tel.: +32 9 220 31 11

Press contact

Udo Skarke
General Manager • WERMA USA

Tel. +1 (470) 361 / 0600
us-info@werma.com