News about WERMA

15 Nov 2017

WERMA en Multitube introduceren het nieuwe Kanban systeem ‘StockSAVER’ tijdens demodagen

Tijdens de drukbezochte demodagen van 7 tot 9 november presenteerden WERMA Benelux, Europees leider in signalisatie en Multitube Engineering B.V., specialist op het gebied van Lean Manufacturing Hardware, StockSAVER: het nieuwste Kanban stock monitoring systeem.

WERMA en Multitube introduceren het nieuwe Kanban systeem ‘Stock<em>SAVER</em>’ tijdens demodagen

Jan Verhees van Multitube: “De Industry 4.0 oplossingen van WERMA sluiten perfect aan bij de hardware oplossingen die wij bieden. We merken dat dit aanslaat bij onze klanten. Multitube ziet WERMA als een innovatieve en betrouwbare partner.”

StockSAVER is een simpele retrofit oplossing voor FIFO flow racks en elimineert alle traditionele Kanban problemen: Kanban kaarten worden misplaatst en gaan verloren, de werknemer vergeet te scannen waardoor er incorrecte boekingen zijn en rekken verkeerd worden aangevuld. StockSAVER lost deze problemen op. De bezoekers ervaarden van dichtbij deze nieuwe toepassing in smart industry 4.0. Dankzij StockSAVER kan men de veiligheidsvoorraad verminderen en de cashflow verhogen.

Jos Hönig van OCÉ: “In 2016 installeerden wij het SmartMONITOR systeem van WERMA in onze productie. Sindsdien zijn de stilstanden met 2/3de afgenomen. Ik was dus al gauw gemotiveerd om te ontdekken wat StockSAVER voor OCÉ kan betekenen.”

Manuele scanning van stockopname is niet langer nodig wanneer men StockSAVER gebruikt. Sensoren op de rollenbanen van Multitube herkennen de containers en geven een totale transparantie van het voorraadniveau weer. Dankzij de automatische waarschuwing wordt de voorraad foutloos aangevuld.
Menselijke fouten tijdens het aanvragen van nieuw materiaal en het incorrect aanvullen van de rekken worden onbestaande. De veiligheidsvoorraad wordt hierdoor aanzienlijk verminderd waardoor de cash flow toeneemt.

www.wermabenelux.com/stocksaver

Press contact

Udo Skarke
General Manager • WERMA USA

Tel. +1 (470) 361 / 0600
us-info@werma.com