News about WERMA

07 Nov 2017

StockSAVER : het nieuwe intelligente stock monitoring systeem

Stock<em>SAVER</em> : het nieuwe intelligente stock monitoring systeem

Multitube Engineering B.V., specialist op het gebied van Lean Manufacturing Hardware en WERMA Benelux, Europees leider in signalisatie, slaan de handen in elkaar voor het nieuwe intelligente stock monitoring systeem: StockSAVER.

Verminder uw stock level en verhoog uw cashflow dankzij deze simpele retrofit oplossing voor FIFO flow racks. WERMA’s intelligente en nieuwste systeem elimineert alle traditionele Kanban problemen.

U kent vast en zeker deze problemen: Kanban kaarten worden misplaatst en gaan verloren, de werknemer vergeet te scannen waardoor er incorrecte boekingen zijn en rekken verkeerd worden aangevuld. StockSAVER lost deze problemen op.

Manuele scanning van stockopname is niet langer nodig. Sensoren op de rollenbanen van Multitube herkennen de containers en geven een totale transparantie van het voorraadniveau weer. Dankzij de automatische waarschuwing wordt de voorraad foutloos aangevuld.
Menselijke fouten tijdens het aanvragen van nieuw materiaal en het incorrect aanvullen van de rekken worden onbestaande. De veiligheidsvoorraad wordt hierdoor aanzienlijk verminderd waardoor de cash flow toeneemt.

www.wermabenelux.com/stocksaver


Uw contactpersoon
Karolien Drieghe
Marketing & Sales Assistant bij WERMA Benelux
karolien.drieghe@wermabenelux.com
Tel.: +32 9 220 31 11

Press contact

Udo Skarke
General Manager • WERMA USA

Tel. +1 (470) 361 / 0600
us-info@werma.com