Aktuelles über WERMA

26 Sep 2018

WOTS 2018 - WERMA demonstreert zijn intelligente netwerksystemen en viert in primeur zijn 10-jarig bestaan op de WOTS beurs

Van 2 tot 5 oktober 2018 presenteert WERMA op de World of Technology & Science - WOTS beurs in Utrecht zijn innovatieve netwerksystemen. Deze retrofit systemen zijn Industrie 4.0-compatibele oplossingen die eenvoudig geïnstalleerd worden bij bedrijven van elk formaat. De draadloze, intelligente systemen voor industrie, productie en logistiek zijn de eerste ter wereld die machines, werkstations of FIFO-flowracks via radiocommunicatie met elkaar verbinden. Het zijn eenvoudige, uitbreidbare en kant-en-klare oplossingen voor het verminderen van machinestilstanden en het regelen van automatische voorraadaanvulling.

WOTS 2018 - WERMA demonstreert zijn intelligente netwerksystemen en viert in primeur zijn 10-jarig bestaan op de WOTS beurs

Intelligente signaaltechnologie - voor de wereld van vandaag en morgen
Tegenwoordig staan veel bedrijven voor de uitdaging om materiaalstromen, productie- en logistieke processen te optimaliseren. Tot nu toe waren er betrekkelijk weinig compatibele en eenvoudige netwerkoplossingen beschikbaar die voldoen aan Industrie 4.0. Met name zulke oplossingen die eenvoudig én in bestaande constructies ook achteraf kunnen geïmplementeerd worden.

Hier heeft WERMA ideale oplossingen beschikbaar die niet alleen gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn, maar in wezen ook "out of the box", "plug and play" -systemen zijn.

WERMA’s systemen voor procesverbetering:

  • StockSAVER: implementeert Kanban van de derde generatie in productielogistiek.
  • SmartMONITOR: slim systeem voor het verzamelen en monitoren van gegevens voor machines.
  • AndonSPEED: uniek Andon-systeem voor het optimaliseren van processen in handmatige werkstations en logistieke omgevingen.

Stock-O-Ban videogame
Tijdens de WOTS beurs worden studenten van diverse technische en wetenschappelijke opleidingen uitgenodigd om een tour langs verschillende exposanten te maken. WERMA laat deze studenten aan de hand van een videogame op een ludieke manier kennismaken met de slimme systemen van de toekomst. Het videospel “Stock-O-Ban” is gecreëerd naar aanleiding van WERMA’s meest recente product “StockSAVER”. StockSAVER vertegenwoordigt de nieuwste generatie Kanban-systemen voor productielogistiek. Het originele spel ‘Sokoban’ (magazijnwerker in het Japans) of de latere Nintendo ‘Boxxle’ waren traditionele videogames waarbij de speler dozen door een doolhof moest verplaatsen. In lijn met ons product “StockSAVER” moet men in het spel dozen op de juiste plaats krijgen. We goten het spel in de typische lay-out van toen om de spelers te herinneren aan videogames uit de jaren 80 en 90. In plaats van de originele titel ‘Sokoban’ werd het spel ‘Stock-O-Ban’ gedoopt. Nieuwsgierig? Kom bewijzen dat u ook het inzicht hebt om het magazijn van nodige materiaal te voorzien in ons spel ‘Stock-O-Ban’ en misschien wint u wel een prijs.

10-jarig bestaan WERMA Benelux
Naast alle slimme ideeën die u zal verkrijgen op onze stand verheugen wij ons ook op uw bezoek om alvast te klinken op het 10-jarig bestaan van WERMA Benelux in 2019 en dit met ons eigen artisanaal gebrouwen WERMA bier.

Welkom in hal 10 / stand 10D049 op de WOTS beurs in Utrecht, Nederland.

Registreer voor gratis toegang met de code: WOTS1436
https://www.databadge.net/wots2018/reg/?link=7f5ad1c5bff4a22dd0cd

Pressekontakt


Udo Skarke
General Manager • WERMA USA

Tel. +1 (470) 361 / 0600
us-info@werma.com